För god för att kolsyras?

Hittade en artikel där Aftonbladet testade att kolsyra diverse drycker och annat:

MER med Äppelsmak -var visst riktigt gott
MER med passionsfrukt - helt OK
Svart vinbärssaft - sådär
Mjölk - var riktigt vidrigt
Sportdryck
- svårblandat
Te - varma drycker och bubblor funkar inte
Kaffe -
fruktansvärt
Iste med socker och citron
- superfräscht!
Drickyoghurt
- gott
Färdigblandat iskaffe på burk
- oväntat bra

Också de lite mer udda grejjerna:
Köttsoppa
Pucko
- skär sig men blir bättre med lite isbitar i
Färdigköpt bearnaisesås
Dry martini

Vaniljsås - såsen blir mest härligt fluffig.
Whisky
Bloody Mary
- Bättre än originalet.
Golden gate California Red (rött vin)
- fräsch välkomstdrink
Golden gate California White (vitt vin)
- mousserande vin
Apelsinjuice med fruktkött -
Smakar som utgången juice. Äckligt!
Vodka
- Livsfarligt lättdrucket. Sött och spritsmaken försvinner
Baileys Irish Cream

Det ska till ett aftonblad för att kolsyra köttsoppa och bearneisås....

Lite egna tips i samma anda:
Glass
Sill (alltså själva laget)
Ketchup
Olivolja
Nyponsoppa
nån mer fånig idé? ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Sillag, fy bövelen... Tänk dig kaviarjuice =) balsamvinäger.... Soja/soya....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback